10.07.2013

Как да разберем какви са вибрациите ни и какво излъчваме?

Има няколко начина да разберем много ясно какви са вибрациите ни и какво излъчваме.

1. Единият начин е, като използваме природната ни, вградена система за ориентация - тоест, като проследим КАК СЕ ЧУВСТВАМЕ. Ако се чувстваме добре, в приповдигнато настроение, вдъхновени, ако отвътре душата ни пее, имаме желание и енергия да повдигнем планини - значи вибрациите ни са високи и това, което излъчваме, е в синхрон, подпомага изпълнението на желанията ни.

Ако се чувстваме потиснати, тормозят ни натрапчиви мисли, ако сме тъжни или обезверени, ако ни е "депресивно" - значи има какво да направим, за да се издигнем нагоре по стълбичката. И всяка стъпка към това, да се почувстваме по-добре, е в правилната посока.

2. Втория начин да се ориентираме дали излъчваме на правилната честота и какви са ни вибрациите, е ТОВА, КОЕТО НИ СЕ СЛУЧВА - как живеем, дали се сбъдва това, което искаме или се случват неща, които не желаем. Това, което ни се случва в момента, е резултат на нашите минали вибрации и излъчвания. Ставащото в момента е следствие на мислите, чувствата, които са ни обземали в продължение на по-дълго време. В много случаи, сме свикнали с тях и дори не ги забелязваме - но те са набрали инерция и са привличали към нас това, което ни се случва сега. Законът за привличането не действа моментално - има известно забавяне - и слава богу! Иначе всяка наша неприятна мисъл веднага би била следвана от неприятно събитие. Azn Щом нещо вече се е случило, то е верен знак, че известно време сме излъчвали вибрация, която е привлякла това събитие в живота ни. Че тази вибрация е имала време да набере инерция и "да завърти колелото".

laughПо този повод - една случка от семинар на Абрахам-Хикс - жена задава въпрос:

"Получих солена глоба от полицай, а аз си мислех, че точно в тоя момент вибрациите ми бяха високи и всичко беше наред. Дори нещо повече - точно по това време слушах запис на ваш семинар (на Абрахам-Хикс) - и как така стана, уж имах високи вибрации, пък ме спря и глоби полицая?


- А за какво беше глобата?
- За липса на предпазен колан при шофиране.
- А вие как се отнасяте към това задължение да се слага предпазен колан?
- Ооо, аз ли? Аз смятам, че това е един варварски закон, който нарушава свободната воля на човека и го принуждава да прави каквото не желае. Смятам, че е това е един измислен закон, тъп и напълно излишен и трябва да бъде премахнат изцяло и да се оставят хората да правят каквото преценят за правилно! "

С други думи, докато жената си слушала записите на Абрахам-Хикс и смятала, че вибрациите й са високи, а всъщност едновременно и неусетно за нея е излъчвала и една друга, много силна вибрация, произтичаща от това остро и непримиримо мнение за този закон за предпазните колани.
И тази вибрация, която тя е практикувала много отдавна, е набрала сериозна инерция и се е излъчвала мощно, сякаш колата й е имала на покрива си голям излъчвател, който разнася навсякъде: "Мразя този несправедлив закон и няма да нося предпазен колан!!!". Съвсем естествено е дошъл и резултатът - полицаят, някъде по пътя, отдалече е уловил тази вибрация - защото на него това му е работата, той се е специализирал точно в това, дори и без да подозира какъв точно е механизмът - и веднага автоматично е вдигнал палката, когато е усетил приближаването точно на нейната кола - сякаш тя му е казвала "Спри мен, спри мен, аз нямам сложен предпазен колан!" 

Най-действени и резултатни в живота ни са тези вибрации, които сме практикували по-дълго и те са набрали по-сериозна инерция. В такъв случай, понякога, дори и моментното ни настроение да е друго, продължаваме да си носим и другата вибрация, под прага на съзнателните ни мисли, като фон. Нещо като програми, които работят и си ги излъчваме, дори и да сме ги забравили и не ни притесняват, защото сме свикнали с тях, те са станали част от нас, в много случаи ги мислим за много правилни и си ги харесваме - но понякога това, което те донасят в живота ни, не е толкова добро.

Какъв е изходът? Да осъзнаем това и да увеличим времето, през което съзнателно се фокусираме върху положителни неща, върху мисли, които ни карат да се чувстваме добре. По този начин постепенно ще повдигнем общия си вибрационен тон и ще изместим тези програми, които донасят в живота ни не точно това, което искаме да се случва. С други думи - постепенно ще се качваме по скалата на емоциите и то не само за моментното си състояние, а стабилно ще местим средното си ниво все по-нагоре.

Можем да ползваме някоя от техниките за "изчистване", както и за заместване на едни мисловни модели с други.

Още информация по този впрос може да намерите в Дриймленд - да сбъднем мечтите си заедно!

No comments:

Post a Comment